Det var en fredag, og jeg var lige stået op. Jeg var så frisk og glad. Det var jeg altid om fredagen. Hvem elskede ikke fredag, det var starten på weekenden. Man vidste bare man kunne være sammen med vennerne og familien de næste par dage. Og det bedste var at du ikke skulle stå tidligt op, eller tidligt i seng. Jeg elskede bare fredag. Jeg skulle i skole, så jeg begyndte at gøre mig klar. Jeg fik taget tøj på og børste mine tænder. Jeg gad ikke spise morgenmad hjemme i dag. Jeg havde lyst til at tage i bageren på vej til skole. Jeg er en 20-årig mand som går på universitet. Der studerer jeg lige nu jura, og jeg elsker. Min drøm er at blive forsvarsadvokat en dag. Det håbede jeg virkelig på at ske. Jeg ankom til skolen i dag, og vi havde noget gruppearbejde. Efter det havde jeg bare fri. Det gik hurtigere end jeg troet. Jeg tror allerede vi var færdig klokken 11. Jeg havde ikke rigtig planer i dag, så jeg begyndte at tænke over om jeg bare skulle tage hjem, eller skrive til en ven. Det endte så med jeg kom i tanke om noget. Jeg har haft en smadret iPhone skærm længe nu, og den ville jeg gerne have skiftet. Jeg tog så derfor ned til fixphone.dk for at få den skiftet. Dem har jeg hørt virkelig godt om, og de har også virkelig fået gode anmeldelser på trustpilot. Jeg tog så derned og der gik under en time, og så have jeg allerede min iPhone igen. Skærmen var helt ny, og det var dejligt. Efter tog jeg så bare hjem. Jeg lavede en aftale med min ven senere, hvor vi ville tage i biografen. Det glædet jeg mig til. Imens tog jeg bare en lille lur.