Her kommer en lille artikel som handler om bambus sengetøj. Jeg har ikke nogen plan for hvor den skal hen, så derfor kalder jeg den nok i virkeligheden mere en lille freestyle artikel. Denne type artikel er af slagsen hvor fingrene arbejder for mig på tastaturet, og der er én regel, det er at når dt er skrevet ned, så er der ingen vej tilbage.

Det er egentlig meget sjovt. Du skulle tage at prøve det. I hvert fald hvis du godt kan lide at skrive. Nå, men det var jo slet ikke det jeg skulle skrive om. det var bambus sengetøj, og i den forbindelse vil jeg lige komme ind på at jeg synes at Bambus sengetøj 140×200 er for kort til mig, derfor plejer jeg oftest at bruge Bambus sengetøj 140×220, som lige har den der ekstra længde der passer bedre til min højde. Men altså hvis du er mindre end mig, så går det jo nok helt smertefrit med det i 140×200. 

Hvis du er af det kvindelige køn, så vil jeg dog lige komme med et lille input. Hvis du er til høje fyre, så husk lige på det, når du køber din dyne, og sengetøj, fordi det er ikke verdens fedeste ting at sove med en for lille dyne. Just saying. Jeg kom lige i tanke om da jeg skrev det, at vi jo er i 2022, så det med kønnene det kan vi bare slette. 

Og det kan vi jo så ikke rent fysisk, men det vil jeg så bede om din hjælp til at gøre inde i dit hovede. Tak skal du have. Og også tak fordi du læste med, det var en fornøjelse at freestyle lidt for dig. Jeg håber at du fik noget ud af det. Hvis ikke, så er der helt sikkert håb forude, og endnu engang, tak for nu, du må have en skøn dag.