Når det kommer til jeres forhold så kan lingeri være lige netop det krydderi i mangler!

I et forhold er den første tid altid nærmest magisk. Den byder på lyserøde skyer og hvad der ellers alt hører med der. Når hverdagen så begynder at klemme sig igennem, så er det at man skal begynde og arbejde lidt for sagerne, ellers ender det ret så kedeligt og gråt. Lad os være ærlige, hvem gider et forhold, hvor han sidder i garagen det meste af tiden og pudser alufælge. Samtidig med at hun sidder i stuen og er ved at strikke nye sokker til søsteren børn. 

Så hvad skal man gøre!

Det gælder om at holde flammen kørende. Et forhold er en slags levende organisme der vil fodres lige så tit som husdyr. Dermed ikke ment at i skal flå tøjet af hinanden hver dag. Man skal dog huske at være kærester hver dag. Også selvom det er blevet til ægteskab hen ad vejen. 

Lige som det er med mad, så er krydderi også en vigtig del af et forhold. Det kan være mange ting hvis vi skal være helt ærlige. For nogen er det at tage på weekend tur og opleve ting sammen. For andre er det at dyrke en gang 50 shades remake med masser af frækt sexlegetøj, mens nogen også bare har brug for at gå hånd i hånd ved stranden. Uanset hvad så er det vigtigt at man har en sult efter den anden. Og for mænd, der er utrolig visuelle, er frækt lingeri noget der pirrer og skurer kraftigt op for lysten. Det er så igen meget forskelligt hvad de ser som frækt lingeri. Nogle er vilde med læder, nogle med lak og andre vil bare have bløde blonder. Her kender du ham uden tvivl nok til at have en ide om hvad han syntes er frækt. Hvis ikke, så spørg. 

Det er gør sig i stand for hinanden, det at gøre sig lækker for den anden. Det var jo også en stor del af det man gjorde i starten. Det er nok alt alt blot tilbage til, at du hver dag på ny skal score din partner.