Det kan godt være en jungle, at skulle finde det bedste og billigste på internettet, når man skal handle ting og sager til sig selv, eller sine børn eller andre man holder af.

Men hvis man tager et sted som https://www.hopogleg.dk,som har masser af legetøj, børnemøbler. Ja generelt bare en masse ting og sager, til små og større børn. Så er det en webshop som reklamerer for andre webshops. Så der er faktisk samlet mange webshops på 1 webshob.

Så det er jo smart, da der så kan vises rigtig mange forskellige varer. Og den vare du måske søger, kan den billigste pris findes frem, fra de forskellige shops der har varen. Ja lidt som man kender det fra pricerunner. Men du kan læse mere om hopogleg Her

Find den bedste og billigste pris

Når du skal finde den billigste pris, på et stykke legetøj eller en anden vare. Så find gerne EAN nummeret på varen. Eller et model nummer der gør varen unik.

Søg så på Google, hvor du skriver billig efterfulgt af EAN nummeret eller modelnummeret. Og skimt så de første 1-3 sider igennem, for pris og lagerstatus på denne vare.

Derefter gør du det samme, men hvor du nu skriver billig efterfulgt af modelnummeret. Og så skimter du igen de første 1-3 sider igennem. Og så får du også de webshops med, som ikke har brugt EAN nummeret i teksten eller på siden, men kun har brugt modelnummeret,

Hvis det er en dyr vare, kan det godt betale sig, at lave samme nummer, men hvor du skriver tilbud, pris, priser foran EAN og modelnummeret.

Da det hele handler om, hvilken ord de bruger på deres hjemmeside, de shops der reklamere for denne vare. Så hvis du vil sikker dig bedst ind i forhold til, at finde varen til den bedste pris, så bør du gå alle søgninger igennem.

Og husk så på, at fordi en vare findes på 1 side af Google. Er det ikke det samme som at sige, dette så også er det billigste sted, hvor du kan købe varen. Det betyder mere, at den shop har været bedre til, at lave god søgemaskineoptimering, og derved ranker de bedre i Google.

Gode råd når du handler på nettet

Når man handler varer på nettet, og i sært fra steder man ikke kender. Så vil jeg råde til, man kigger efter om shoppen har et synligt cvr nummer. Da lovgivningen siger, det skal de have.

Gå også forbi trustpilot.dk for at se, om de har nogle anmeldelser. Og disse skal i store træk helst være gode.

Gå også ind på hjemmesiden hostmaster.dk, og søg på hjemmesidens navn. Altså shoppens-hjemmeside.dk og så vil du få at vide, hvornår deres hjemmeside blev købt, som nok også er datoen for, hvornår de ca gik i luften med deres hjemmeside.

Så hvis det er nogle der laver fup. Så er hjemmesiden som regel lige kommet i luften. Og der ville jeg måske vælge, at handle andet sted, hvis det er en dyr vare. Og jeg ellers ikke kan finde andet der taler for, at det er der jeg skal handle. For er det kun deres billige pris, der er eneste parameter. Ja så find et andet sted.